Hummert Petinek! - news!news! - a hírek körbeérnek!
Ha tudsz egy nyúzt, ne légy rest, küld el részünkre is: newsnewsblog@gmail.com


A news!news! blogcsalád további tagjai: inside.blog.hu
muvesz.blog.hu

Utolsó kommentek

ETARGET

HírTV

Nincs megjeleníthető elem

Hummert Petinek!

2007.05.13. 19:41 | EXplorer | 2 komment

Bizonyára Ti is észrevettétek már, hogy kicsiny városunkban is cirkál 1-2 Hummer, jópár ember szívét megdobogtatva ezzel. Nos, úgy gondoltuk, "kedveskedünk" egy kis Hummer videó-galériával, az Indavideó segítségével! Nem, nem vagyunk rosszmájúak, de így néz ki, amikor egy kis kavicstól kitörik a Hummer kereke:


Természetesen a Hummer-videó galéria több videóból áll, itt lehet megtekinteni! Ezen postot Petinek ajánljuk!
Jah, szóval, kinek kell Hummer?! Ha kellőképp meggazdagszunk a news!news! blogból, ígérjük, a legtöbbet kommentező személynek veszünk egy Hummert! Szóval, hajrá! A verseny elindult!

A bejegyzés trackback címe:

https://newsnews.blog.hu/api/trackback/id/tr3475312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

feketefene · http://feketefene.wordpress.com 2007.05.13. 19:46:12

Hehehe, mekkora seggek. ez persze hogy eltörik, hiszen városi (felhasználóbarát) változata az amerikai hadseregnél használt Humvee-nak... :D

Rigó Péter 2007.05.14. 16:46:14

Számításaim szerint csapattagdíjból tudnánk venni egy "használt" Hummer H1-et. Mivel félévente 500Ft-ot kell befizetni, ez évente 1000Ft. A csapat létszámát az egyszerűség kedvéért vegyük 200-nak. Az autó ára 15.500.000Ft, tehát ebből következik, hogy évente 200.000Ft a bevételünk, amiből pedig az következik, hogy 77.5 év alatt jönne rá össze a pénz. Ha viszont nem tudunk ennyit várni, akkor egyben is beszedhetjük kedves cserkészeinktől "jótékony" célra a pénzt. Fejenként pontosan 77.500Ft-ot.
Címkék: nagyvilág videó kecskemét
süti beállítások módosítása