Tényleg ennyire hülyék az amerikaiak?Vagy csak azért mert szőke nő? :P - news!news! - a hírek körbeérnek!
Ha tudsz egy nyúzt, ne légy rest, küld el részünkre is: newsnewsblog@gmail.com


A news!news! blogcsalád további tagjai: inside.blog.hu
muvesz.blog.hu

Utolsó kommentek

ETARGET

HírTV

Nincs megjeleníthető elem

Tényleg ennyire hülyék az amerikaiak?Vagy csak azért mert szőke nő? :P

2007.11.27. 23:13 | ken | 13 komment



Ezt a videot az inside.blog.hu-n is láthatjátok a legfrisebb postok közt, de ide a newsnewsra is kitettük... régi bloggeretek inside man ajánlotta eme brutális videot :)
A kommentekben a fenti kérdésre várjuk a válaszokat!
És előre is bocsánat minden "szőke nő" olvasótól :D

A bejegyzés trackback címe:

https://newsnews.blog.hu/api/trackback/id/tr11244927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kukac 2007.11.28. 15:59:54

Ezt mindig is mondtam hogy az amerikai egy bal..sz nemzet. Gyökér ott mind a 250 millió lakos.:D

Kar98 2007.11.28. 17:39:49

No comment... Szerintem azért a lakosság többsége tudja, hogy Párizs Franciaország fővárosa... De ezek után ebbe is kétségeim vannak....

bAndriska 2007.11.28. 20:58:19

Kedves Kukac!Szép amiket írsz én csak annyival egészíteném ki, hogy 300millió lakos b***z

Gábor 2007.11.29. 11:25:17

Mondjuk hozzátenném, hogy itthon is egyes vidékeken ha megkérdezel egy átlagpolgárt, az USA tagállamaiból mennyinek tudná fejből a fővárosát? Pedig mindegyik nagyobb, mint MO. És gazdaságilag is jelentősebbek. Már az a kérdés is nehéz itthon, hogy hány megyéje van Magyarországnak. Ha ez még megy, név szerint már sokkal kevésbé, elhelyezkedésük meg már megoldhatatlan feladat. Pedig egy kis ország ez, nem sok megyével.

Persze jól hangzik, hogy hülye amerikaiak. Csak épp nem igaz. Mi tudjuk Európát, Afrika országai már kevésbé mennének, főleg ha a beszélt nyelveket kéne felsorolni.

És amíg mi másoljuk és majmoljuk az ő tv műsoraikat, addig nem is tudom, mit mondhatnék. Az ő 1 éve levetett divatuk és zenéjük itt a menő.

Nekem van amerikai a családomban, és intelligens, meg jófej, és sokkal műveltebb, mint jónéhány magyar. És mikor beszélgetek vele, néha nekem kínos, hogy az ottani híres embereket (építészek, művészek, mint nálunk Liszt, Petőfi) nem ismerem, ő meg tisztában van a magyar zeneszerzőkkel.

Csak azt akarom mondani, hogy az általánosításnak semmi értelme nincs. A 8kerbe járok suliba, ha az ottani őslakókból vonnék le következtetést az ország intelligenciájáról, hát elsírnám magam.

Értelmesebb emberek ilyen műsorokba nem is jelentkeznek.

Petrus 2007.11.29. 11:58:31

A rtl klub egyik műsorában is volt ez a kínos szituáció. Nem azzal van a baj, hogy nem tudja, hogy Budapest Magyarország fővárosa. Hiszen az országunk kicsi, és mondjuk ki őszintén, Amerika szemében jelentéktelen. Az a kellemetlen, hogy az sem tudja, hogy Magyarország létezik, hogy Európa nem ország, hanem kontinens(legalább is a tv-ben ez volt).

Vasálarcos 2007.11.29. 16:37:51

Elég hülye ahhoz hogy elég szép legyen és meg kell valanni nem néz ki rondán, sőt épp ellenkezőleg!!!!!!

Gwendolin 2007.11.29. 17:04:26

Rossz a címe a posztnak (az Insideon lévő találóbb). Nem azért hülye, mert amerikai, nézd meg a gyereket mellette az is az, meg a nevetgélő nézők is, akik mind többet tudnak nála... Ismerősöm volt Amerikában (ugyanezzel az előítélettel) és mikor hazajött elképedve mesélte, hogy tudtak Magyarországról és Budapestről, sőt még mást is tudtak az országunkról. (Egyetértek Gáborral.)

Kati 2007.11.29. 18:31:48

Egyetértek azzal, hogy ne általánosítsunk 300 millió emberre... No de azért az mégiscsak meredek, hogy Európa ország.. Melyik magyar ember mondaná ezt Afrikára, vagy Ázsiára??

Gwendolin 2007.11.29. 19:17:15

Szerintem Amerikában is ő az egyetlen, aki ezt nem tudja... :)

tommm 2007.11.29. 19:25:37

én is csatlakozom azokhoz akik szerintem nem az a baj hogy nincs képben budapesttel kapcsolatban, én sem tudom bukrina faso fővárosát.
az viszont baj hogy nem érti a kérdést, nézzétek csak meg az első reakcióját, alapvetően nincs képbe semmivel kapcsolatban ami a sarki ruhabolton túmutat.

amúgy thaiföldön volt szerencsém sok sok órát a magyar sátorban eltölteni és ott volt egy kis miniteszt MO-val kapcsolatban 5 kérdéssel. főváros, elhelyezkedés, pénznem...stb. 3 választási lehetőséggel.
tuti infó, hogy valami döbbenetesen elképesztően semmit nem tudnak rólunk, még az olaszok sem...
annyian, de annyian tettek minket egy csendes óceáni kis szigetre hogy brrrr grrr

Gábor 2007.11.29. 20:16:36

Hát én sokat hallom a magyaroktól, hogy Amerika egy ország. Rendszeresen. Akkor most hogy is van ez?

Gwendolin 2007.11.30. 13:34:49

Az már szerintem probléma, hogy azt sem tudják, hogy Magyarország ország. Azt nem veszem annyira zokon, ha nem tudják a fővárosát, vagy nem tudják Európán belül elhelyezni. (Bár az európaiaktól ez utóbbiakkal is elvárom, hogy tisztában legyenek.)
Gábor: Amerika alatt sokszor az USÁt értik mint országot, és az USA állam (mégha tagállamok szövetsége is), vagyis ország.

Gábor 2007.12.01. 20:57:16

Persze, de sokan akadnak, akiknek nem ilyen egyértelmű ez. Vagy, mint mondtam, Afrika országai. Melyikünk olyan nagy legény, hogy felsorolja az összeset atlasz segítsége nélkül? Vagy Dél-Amerika országait.

Szeretjük játszani, hogy mi művelt magyarok vagyunk, ők meg buta maerikaiak. Biztos, hogy nálunk gimiben több törit és földrajzot tanítanak. De még egyetemen is találkozok iszonyat sötét emberkékkel, pedig az egyetemisták az ország elitje.

Az átlag magyar ugyanolyan sötét, mint az átlag amerikai.

Nézzük csak meg a két ország vezetőjét :P

Szóval lehet jajjgatni, de mi is csak annyit tudunk az ő országukról, amennyit az amcsi filmekből látunk.
süti beállítások módosítása