Rendőrök a liftben - news!news! - a hírek körbeérnek!
Ha tudsz egy nyúzt, ne légy rest, küld el részünkre is: newsnewsblog@gmail.com


A news!news! blogcsalád további tagjai: inside.blog.hu
muvesz.blog.hu

Utolsó kommentek

ETARGET

HírTV

Nincs megjeleníthető elem

Rendőrök a liftben

2007.06.07. 17:40 | EXplorer | 2 komment

Határozottan a rendőrök mellett vagyunk, és nem is fogunk aktuális ügyekbe belebonyolódni... Oldják meg azok, akikre tartozik. Node, olyat láttunk, hogy rögtön tollat kellett ragadnunk, mert ha egyszer a rendőrpalotában nem indul a lift, -túlsúly miatt-, akkor mi a megoldás? -át kell szállni mindenkinek egy másik ugyanolyanba :))))
"A hírTV legújabb Kommentár nélkül anyagában nézőink annak lehetnek tanúi, miként oldják meg rendőri vezetőink azt a kellemetlen szituációt, amikor túlterheltség miatt nem tud velük a lift elindulni." Itt nézheted meg a videót!

A bejegyzés trackback címe:

https://newsnews.blog.hu/api/trackback/id/tr3094498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gábor 2007.06.09. 08:43:44

Yeahhh, ilyen értelemes emberek a rendőrfőnökeink!!! le a kalappal mind előtt! ehhez azért ész kell!

Gwendolin 2007.06.12. 12:54:20

:D :D Működik a lift, mint a magyar rendőrség... Átszálltak a másikba, hátha azt más súlyra tervezték... :D LOL (Nem is vártunk tőlük többet.)
Címkék: érdekesség tényfeltárás nemértem
süti beállítások módosítása