Nyugi lesz ... - news!news! - a hírek körbeérnek!
Ha tudsz egy nyúzt, ne légy rest, küld el részünkre is: newsnewsblog@gmail.com


A news!news! blogcsalád további tagjai: inside.blog.hu
muvesz.blog.hu

Utolsó kommentek

ETARGET

HírTV

Nincs megjeleníthető elem

Nyugi lesz ...

2007.06.26. 20:30 | EXplorer | 1 komment

Sziasztok! A news!news! stáb több tagja is túrákra, kirándulásokra, táborokba indul. Ennek (sajnálatos, ugye?!) velejárója, hogy kevesebb (sőt esetenként nulla) post fog megjelenni a blogon.
Cserébe felajánljuk, hogy aki kommentezik ide, és beírja az e-mail címét, azokat meghívjuk 10 ingyen SMS/napra. Egészen pontosan nem mi, hanem Hunor ajánlotta fel eme remek lehetőséget. Aki tehát élni szeretne vele, kommentezzen és Hunor máris felveszi vele a kapcsolatot!
Tervbe van véve, hogy egy bicajos túráról napi beszámolókat írjunk fel ide, a blogra. Napi szinten beszámolni sajnos biztosan nem tudunk, de számítsatok arra, hogy egyszer csak megjelenik majd itt az útinapló. Várjuk a kommenteket a biciklistákhoz is: bármi ötlet, jótanács, hátszél, kaja, pia jól jön! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://newsnews.blog.hu/api/trackback/id/tr72106573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horváth Zsolt 2007.10.26. 00:58:31

Király ez az oldal.
Címkék: gépház
süti beállítások módosítása