Kecskeméti sportösszefoglaló - news!news! - a hírek körbeérnek!
Ha tudsz egy nyúzt, ne légy rest, küld el részünkre is: newsnewsblog@gmail.com


A news!news! blogcsalád további tagjai: inside.blog.hu
muvesz.blog.hu

Utolsó kommentek

ETARGET

HírTV

Nincs megjeleníthető elem

Kecskeméti sportösszefoglaló

2007.11.11. 15:00 | EXplorer | Szólj hozzá!

Látjátok feleim szümtükkel? Kecskemétnek egyre magasabban jegyzett sportélete van! -a kecskeméti sport áttekintése ipi tollából! Az Univer KSE a magyar kosárlabda-bajnokság első vonalában szerepel már régóta (bár az előző, és a mostani szezonban nem ment úgy mint amikor magyar kupát nyertek a fiúk...). Kézilabda csapatunk, a Delfin KC esélyes a feljutásra, így jövöra akár a Veszprém vagy a Szeged csapata látogathat hozzánk, sőt ifi-csapatukkal is nagy terveik vannak (állítólag ígéretes társaság...). És idén, már a KTE-nek is kijönnek a lépések. Új edző, új játékosok, új szakmai stáb, javuló körülmények, és jó eredmények. Lila-fehér csapatunkat esélyesnek tartják az NB/2 keleti-csoportjának megnyerésére, s így a feljutásra. A mostani hétvégén, az aktuális éllovast fogadtuk hazai pályán, HAZAI KÖZÖNSÉG előtt... úgy látszik a jó eredmények felébresztették a kecskemétiek lekesedését a legnépszerűbb sportág iránt.  2200 néző követte figyelemmel élőben, a helyszínről a "szombati rangadót". Ez így alapjában még talán nem érne meg egy postot... de a 2200 szurkoló között... a kanyarban... volt egy 20 fős mag... a kecskeméti B-közép!!! Akik lelkes bíztatásukkal 1-0 ás győzelembe hajszolták szeretett csapatukat. :D
A lényegre térve. Járjunk ki meccsekre! Szerelkezzünk fel dobokkal, sípokkal, plakátokkal, írjunk hangzatos rigmusokat! Bíztassuk őket, hogy a következő szezonban legyenek ők a feljutók! (mertugye idén a Fradika lesz:))

A bejegyzés trackback címe:

https://newsnews.blog.hu/api/trackback/id/tr57225307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: sport programajánló hír kecskemét
süti beállítások módosítása