A nők vonzóbbnak találják a mélyebb hangú férfiakat - news!news! - a hírek körbeérnek!
Ha tudsz egy nyúzt, ne légy rest, küld el részünkre is: newsnewsblog@gmail.com


A news!news! blogcsalád további tagjai: inside.blog.hu
muvesz.blog.hu

Utolsó kommentek

ETARGET

HírTV

Nincs megjeleníthető elem

A nők vonzóbbnak találják a mélyebb hangú férfiakat

2007.09.26. 19:09 | EXplorer | 2 komment

Figyelem! Az alább közölt cikkek kifejezetten a nőknek kedveznek. A férfiaknak pedig sok-sok nyugalom szükségeltetik! ;)
A mélyhangú férfiaknak több a gyerekük, méghozzá átlagosan kettővel, mint a magasabb frekvencián beszélőknek - állapították meg amerikai egyetemek (köztük a Harvard) kutatói. Vizsgálódásaikat Tanzániában folytatták olyan vadászó és gyűjtögető életmódú közösségben, amelyben nem élnek születésszabályozással, családtervezéssel. A felismerés egybecseng azzal a tézissel, miszerint a nők vonzóbbnak találják a mélyebb hangú férfiakat. A miérteket és még két érdekes cikket a hajtás után máris olvashatod!

Utóbbira magyarázat lehet, hogy a basszus magasabb férfiúi nemi hormonszintet sugall, a "keményebb legény" pedig jobb vadász lehet, és így családfenntartó szerepét jobban tudja ellátni. A felmérés során 9 tábor 49 férfiját és 52 nőjét kapták mikrofonvégre a tudósok, majd pedig összevetették hangmagasságukat szaporaságukkal. A 101 alany életkora 18 és 55 év között volt. Nők esetében nem mutatkozott semmilyen összefüggés a hangmagasság és a gyermekáldás között, tehát egy szoprán nem szaporább egy altnál. (MTI)


Bérelj férjet magadnak!

Havi tízezer dollárba, azaz kevesebb mint kétmillió forintba kerül az orosz fővárosban egy fiatal férj. A Komszomolszkaja Pravda című orosz lap összeállítása szerint az utóbbi két évben Moszkvában elszaporodtak az olyan ügynökségek, amelyek a tehetős, ám magányos dámáknak művelt, többnyire diplomás fiatalembereket keresnek a férji szerepkör időleges betöltésére. Amennyiben a hölgynek elnyerte a tetszését valamelyik fiatalember az ügynökség katalógusából, a felek személyesen is találkoznak, rokonszenv esetén pedig szerződést kötnek. A dokumentum kiköti, hogy mekkora fizetés jár a delikvensnek: az esetek többségében a havi járandóság 10 ezer dollár, vagyis 1,77 millió forint körüli összeg. A szerződés meghatározott időre szól: lehet egy hónapra kötni, de az esetek jelentős részében a felek hosszabb távra, akár egy vagy két évre is elkötelezik magukat. Az egyezségben szerepelnek az időleges "férj" kötelességei is, azaz a munkaideje, az esetleges "családi" vacsorák és társasági események gyakorisága, amelyeken részt kell vennie, vagy az, hogy hetente hány alkalommal kell elkísérnie "nejét" shoppingolni. (MTI)


Mik vannak...

A nők egyharmada nevetségesnek tartja, ha egy férfi borotválja a hónalját, egynegyedük pedig nagyot csalódik partnerében, ha az nem tud hátrafelé beállni kocsival a parkolóba.
Ez abból a férfiasságot kutató tanulmányból derült ki, amelyet egy újság megbízásából készített el egy német társadalomkutató intézet.
A Laura magazin megbízásából készült felmérésben a Gewis német társadalomkutató több mint ezer, 18 és 65 év közötti nőt kérdezett meg. A hölgyek 13 százaléka kifejezetten férfiatlannak tartja azt a pasit, aki fél a pókoktól. Minden ötödik nő furcsállja, ha társa nem tud beütni egy szöget a falba.
A férfiak megítélésen az sem javít, ha segítenek rendet tenni otthon, mosnak vagy pelenkáznak: a megkérdezett lányok-asszonyok szerint ezek a dolgok ma már teljesen hétköznapi dolgoknak számítanak egy férfitól.

A bejegyzés trackback címe:

https://newsnews.blog.hu/api/trackback/id/tr81177339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gábor 2007.09.26. 22:47:52

hát, biztos férfiasabb az, aki dörmögőbb :)
de erről főleg a lányok tudnak nyilatkozni :S

EXplorer · http://kecskemeten.hu 2007.09.27. 14:37:18

kíváncsi vagyok majd a lányok véleményére is, természetesen...

szvsz "nem minden kutya harap, amelyik ugat", vagyis ez a mélyhang is olyan dolog, hogy lehet, hogy épp a kutatást végzőnek mély hangja van, és milyen jó már, hogy erre így rájöhetett :)))
persze van benne vmi, mert ugye tudjuk, hogy mitől lesz férfinak magas hangja... no, hát, igen... szóval nem kellett nagy megállapítás ahhoz, hogy arra következtessünk, hogy a mély hang a nyerőbb :))
Címkék: nagyvilág életmód érdekesség szemezgető
süti beállítások módosítása