Kezedben a (tér)erő - news!news! - a hírek körbeérnek!
Ha tudsz egy nyúzt, ne légy rest, küld el részünkre is: newsnewsblog@gmail.com


A news!news! blogcsalád további tagjai: inside.blog.hu
muvesz.blog.hu

Utolsó kommentek

ETARGET

HírTV

Nincs megjeleníthető elem

Kezedben a (tér)erő

2007.10.09. 09:02 | EXplorer | 3 komment

Mi az: relatíve kicsi, 70 grammos, 6 centis, így diszkréten zsebrevágható, ugyanakkor 10 méteres hatótávolságú? Mielőtt kimondanád magadban: nem-nem az, sőt még az sem! Mobil térerő blokkolóra gondoltunk, amit a mellékelt képen is láthatsz. A tíz méteres hatósugár bőven elegendő arra, hogy moziban vagy színházban ülve kedvedre önbíráskodhass, ha pl. valaki véletlen vagy szándékosan elfelejtette volna kikapcsolni mobilját, sőt a csengőhang is meglehetősen kínos és elegendő arra, hogy kellőképp megzavarja az előadást.
Ha háborúban vagy az alsó szomszéddal és még a felsővel is, meg úgy általában mindenkivel a házban, akkor a készülék gyakori használatával hamar rábírhatod őket, hogy ne csak az ADSL miatt tartsák meg a vezetékes vonalat. Ára egyébként US$166 (kb. 29 900,- Ft). Itt meg is rendelheted. A news!news! felhívja rá a figyelmed, hogy Magyarországon a használata illegális!

A bejegyzés trackback címe:

https://newsnews.blog.hu/api/trackback/id/tr47180685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

girbigábor 2007.10.09. 09:08:41

hm! jó cucc, de mi értelme van? Szóval csak szemétkedni lehet vele, de semmi jóra nem használható...
szerencse hogy nállunk ez illegális.

amúgy hogy működik? van róla valahol a neten valami tudományos fejtegetés? mert engem érdekelne, hogy mit csinál...

|E|l|ő|d| 2007.10.09. 09:17:04

mire jó: hát a postban is említetteken kívül, pl. olyan cégnél, ahol bizalmas adatok vannak, vagy pl. Öszödön is ha lett volna ilyen, nem lenne teli a sajtó olyan szavakkal, mint pl. "elku***k", stb. vagy egy-egy előadó teremben sem ártana, a a teljes hangerőn felejtett telefonok kiikatatására ... (bár ez utóbbi annyira nem is jó, hogy írnék akkor SMS-t egy-egy "érdekfeszítő" előadás alatt?!) :)

Sajna a fent linken kívül nem nagyon találni róla leírást, de Google talán segít.
Egyébként azért illegális (utánajártam), mert Mo-n (meg szinte minden országban) tilos a rádióvételi jelek zavarása.

Májki 2007.10.09. 22:45:29

ez csúcs!
kéne ilyen nekem, amióta mobilom van azóta elég sűrűn be is csörög suliban.
Ha lenne ilyenem nem csörögne be:P
és a biosz tanáré sem, akinek ugyan ilyen mobilja van és a csengőhangja is ugyan ilyen, és amikor az becsörög, akkor is azt hiszem, hogy az enyém..
Címkék: informatika érdekesség
süti beállítások módosítása