Kecske Kupa, nem csak FOCI - news!news! - a hírek körbeérnek!
Ha tudsz egy nyúzt, ne légy rest, küld el részünkre is: newsnewsblog@gmail.com


A news!news! blogcsalád további tagjai: inside.blog.hu
muvesz.blog.hu

Utolsó kommentek

ETARGET

HírTV

Nincs megjeleníthető elem

Kecske Kupa, nem csak FOCI

2007.10.18. 23:49 | tommm | 7 komment

Igen, eljött: megint Kecske Kupás e-mail-ekkel árasztjuk el a környékbeli cserkészek postafiókját. Ennek egyetlen oka, amit már a dunaföldvári szüreti bálon is láthattatok, hogy a Hatvani Pál Cserkészcsapat idén is megrendezi a Kecske Kupát, amiről bizonyára tudjátok, hogy "Nem csak FOCI". Tehát szerettel várunk mindenkit aki látott már focilabdát közelről, meg azokat is, akik nem. Az időpont 2007. december 2. vasárnap, Kecskemét.

Néhány újdonság: Idén lesz fehéregér futtatás és hogy minden résztvevőnek bőven jusson a fociból, falmászásból, csocsóból bevezettük a LÉTSZÁMSTOP-ot. Vagyis 270 résztvevő jelentkezését tudjuk elfogadni. Ezért amint összeszedtétek a csapatotokat regisztráljatok a Kecske Kupa honlapján a http://www.cserkesz.hu/kecskekupa oldalon.

Az aktuális jelentkezői létszámról időről időre tájékoztatást küldünk és a honlapon is mindig fel lesz tüntetve, hogy mennyire kell kapkodni a nevezéssel. Természetesen a november 15-ig előleget is küldők jelentős kedvezménnyel vehetnek részt a programon, tehát érdemes igyekezni. De nem is mondom tovább, minden fontos információt megtaláltok a honlapon: http://www.cserkesz.hu/kecskekupa

Jó munkát! 878. HP CsCs

A bejegyzés trackback címe:

https://newsnews.blog.hu/api/trackback/id/tr96200770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

girbigábor 2007.10.19. 00:30:46

pf-pf-pf...
miaz már, hogy ellenséges csapat híreit terjesszük itten?
akiket ráadásul jövőre be fogunk olvasztani :SS

tommm 2007.10.19. 00:34:51

jólvanna cserkészek vagyunk:)
amúgy meg nekünk így kell közeledni feléjük hogy konfilktusmentes legyen a beolvasztás:P

|E|l|ő|d| 2007.10.19. 14:01:09

nakéremszépen, ingyé reklám, ingyé reklám....
Tommm, majd a newsnews stábértekezleten beszéljük már meg, hogy mekkora méretű plakáton hírdessük a newsnews.blog.hu-t a fenti rendezvényen :))))

jaja, már most meg kell alapozni az új raj jó hangulatát :)

Kíváncsi vok, mindennek hatására jönnek-e 878as kommentek :))

tommm 2007.10.19. 14:04:56

na ez egy nagy 5let. szerintem nem olvassák a hatvanisok, aki meg olvassa annak nincs pofája kommentelni. De ki lehetne plakátolni a cuccot az egész kerület előtt. csak akkor nyomni kell rendesen:S:S:D

|E|l|ő|d| 2007.10.19. 14:22:23

Csak itt, csak a newsnews-on az év leleplezése:
menjetek el a fent írt kecskekupa honlapra. Klikk a jelentkezés linkre.
Firefox esetén jobb klikk az űrlapokat tartalmazó oldalra, ott [Ez a keret], majd a menün belül [Oldal forrása]. Internet Explorer esetén: az űrlapokat tartalmazó oldalon belül jobb klikk, majd a [Forrás megtekintése] gomb.

Olvassátok el az első sort...
Kiegészítésül: nem feltétlen erre az oldalra készült az űrlap... vélemények?

más: fut egy statisztikai szoftver a newsnews blogon, és tényleg szép látogató számunk van, szóval megéri postolni és kommentezni... :) majd próbálok több embert is bevonni a postolásba... Gábor küldött most egy postot, majd ki is tolom, ha lecsengenek az aktuális postok... :)

Gedeon 2007.10.19. 22:53:35

Na, várjatok, azt hiszem, lemaradtam valamiről... Ugye ez a beolvasztós dolog csak viccnek volt szánva? Ugye? Kérlek, mondjátok, hogy így van!)

girbigábor 2007.10.20. 08:54:43

Krissz! Csaknem, Te is pihentél az asszonnyal? Mint Exp... hogy lemaradtál :DDD

A beolvasztás dolog halálosan komoly! Már folynak a tárgyalások a Hatvani és a Kalazanci között. A Kecske kupán már nem is 878ként fognak futni, hanem 118. Kalazanci Hatvani Pál raja...áhhhh, inkább őrse :))) Amúgy nyári táborban ők lesznek a mindenkori naposak és éjszakai őrök, meg krónikások is...szóval gyakorlatilag a munka részét ők fogják csinálni, mi pedig majd részt veszünk a programokon :)))
Címkék: programajánló cserkész
süti beállítások módosítása