peldaul.hu - news!news! - a hírek körbeérnek!
Ha tudsz egy nyúzt, ne légy rest, küld el részünkre is: newsnewsblog@gmail.com


A news!news! blogcsalád további tagjai: inside.blog.hu
muvesz.blog.hu

Utolsó kommentek

ETARGET

HírTV

Nincs megjeleníthető elem

peldaul.hu

2007.10.19. 21:04 | tommm | 16 komment

Ide most valami nagyon markáns és megkapó szöveget akartam írni, de addig görcsöltem rajta amíg semmi nem jött ki semmi az ég világon.
A lényeg, hogy ha valaki még nem tudná: megnyitotta virtuális kapuit a peldaul.hu ami tulajdonképpen a Magyar Cserkésszövetség módszertani portála.
Működése egyszerű: egy csomó lelkes cserkész feltölt egy csomó cserkésztudást, (keretmesét, játékot, programot, éneket, ötletet..stb) majdnan az egyszeri ŐV csak szépen bejelentkezik az oldalra és megírja belőle az őrsgyűlését. Ami mondjuk ki: tök jó.
Én már regeltem...és Te?  *jajjj ez milyen már a számból*

A bejegyzés trackback címe:

https://newsnews.blog.hu/api/trackback/id/tr35201630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

T-i-m-i 2007.10.19. 21:27:16

"Én már regeltem...és Te? *jajjj ez milyen már a számból*"
Tommm..valljuk be: szörnyűű :))
De majd regelek, meg csekkoltam az oldalt és tényleg tök jó, hasznos. Köszi a st(jelölte)knek akik összegyűjtöttek soksok játékot az oldalra!:)

tommm 2007.10.19. 21:28:46

ááá gec tényleg regeltem!!!!

T-i-m-i 2007.10.19. 21:32:22

Litter-tesók eszeveszett kommenetzésbe kezdtek! :) Jeeeeeeee!!! Egyik követi a másikat! :)) Versenyzünk hogy ki ír többet?:P

Kati 2007.10.19. 21:35:01

na Timi... te csak olvasd a másik posztnál az osztást... :P

EXplorer · http://kecskemeten.hu 2007.10.19. 21:39:03

jaja, szuper ST feladat volt játékokat gyűjteni, uhogy nézzétek és csodáljátok :))
Elképzelem, amint Tommm ül a gép előtt és válogat a jobbnál jobb játékok között, hogy vajh' melyiket kéne majd játszani a következő őrsi foglalkozáson, vagy dzsemes rajhétvégén :)))) muhahahahaaa :D

node mindjárt lesz egy ujabb post, győzzétek kivárni... :) egy jóarc fog nyilatkozni :)

T-i-m-i 2007.10.19. 21:40:01

Olvastam Drága Kati, és most per pill nyerésre álltok (kommentek tekintetében) de itt van Dóri és készségesen beszélget velem, szal most lehet hogy lassabban fogok írni.
Hát igen. Te max az andriscapa.blog.hu -n tudnál bundázni valamit, ha lenne olyan sikeres mint a nyúznyúz...=)=)=)=P

tommm 2007.10.19. 21:42:03

nah gyerekek, csak hogy tisztázzuk. én erre a nyűves oldalra 50 vackot gyűjöttem, nyilván csupa olyan színvonalút ami tőlem várható, de akkor is.
azért mert nincs ott a nevem mert gorál benyelte az összeset...

tommm 2007.10.19. 21:43:11

amúgy meg eldöntöttem, toborzok egy őrsöt és olyan lesz mint márké, ilyen istenként tekintenek majd rám...

megyünk inni skacok

T-i-m-i 2007.10.19. 21:46:02

...mint a mi csapatunkban Berci Császárság (volt) ?!?!? =)
Na, Cápik, erre varjatok gombot, a blogotok is haldoklik!!! És igaza lesz EXplorernek, beoldad a nyúznyúzba! =)

Kati 2007.10.19. 21:56:03

Eddigiektől eltérően, ezt most komolyan írom!!!!

Nagyon-nagyon sok kerületi embertől visszahallottam már, hogy milyen rosszul esik nekik, hogy a kalazanciusoktól állandóan azt hallják, hogy mindenki be lesz olvasztva, és hogy mi vagyunk a megakirályok.. én mindig próbáltam védeni a csapatot, hogy ez csak viccelődés.. De sajna már nem hiszik el, hogy nem ilyen beképzelt banda az egész csapatunk, akik utálják a kerületet, mivel annyiszor hallották már..

Szóval mindenkit szeretnék kérni, hogy az ilyen megjegyzéseket jó lenne mellőzni, mert nagyon nagyban rontja a csapatról alkotott képet... Mellesleg a newsnews!-t olvassák sokan... Maximum csak magunk között lehetne beszélni ilyenekről.. és csak pusztán viccből természetesen!

Andriscápa · http://www.capanet.blog.hu 2007.10.19. 21:56:13

Nah emberek álljunk meg egy szóra! Sem az andriscapa.blog.hu sem a capanet.blog.hu nem haldoklik, csak éppen a jó posthoz idő kell, másrészt Andriscápa a 8ker honlapot csinálja (ami persze nem azt jelenti, hogy nem kéne postolnom, de jól hangzik). Jah és a Berci Császárság köszöni remekül van. Készítjük elő a hatalomátvételet (Liptódon kicsit elkapkodtuk, hiába a Százas méltó ellenfél volt :D). Tehát csak vissza az agarakkal, jön még kutyára kamion (ill. kutyára cápa, hogy stílusosak legyünk). Tamás neked meg sok sikert kívánok az újonan létesítendő őrsödhöz! Vicces lesz majd elképzelni téged 5-s kisrácok között... :D Tanker őrs... :D

Andriscápa · http://www.capanet.blog.hu 2007.10.19. 21:58:11

Jah és Timi, nem látom a Te blogodat! Így könnyű... megszüntetni...

EXplorer · http://kecskemeten.hu 2007.10.19. 22:04:21

Katinak igaza van, részben.
- mindenesetre töröltem a magam erről szóló kommentjét, valóban lehet, h érdemes kétszer is átgondolni. megkövettem magam.
- ha gondja van vkinek vmivel, írjon, a newsnews elég szabad teret enged, szóval tessék megírni és beszéljünk róla
- harmadrészt tessék másoknak is kinyitni a szájukat és hangosan hírdetni, hogy "milyen jó csapatom van"... engem nem zavar, ha bármelyik másik csapat ezt elmondja magáról...

pont.

Kati 2007.10.19. 22:09:42

igen. Csak mi beleesünk abba a hibába (én is!!), hogy nem csak pusztán dicsőítjük a csapatot, hanem egyben ezzel a többit alárendeljük.. és ha sokszor elhangzik, hogy "kalazanci a legjobb minden téren, és átvesszük a hatalmat", az egy idő után másoknak nem csak a hiúságát böki, hanem sérti az önérzetét.. Tényleg rengetegen mondták már... És Előd sajna sokszor a téged is megneveztek... :P de komolyan.

pont. (csak hogy stílusos legyek:)

T-i-m-i 2007.10.19. 22:22:55

Timi rájött, hogy nem akarja az életét ország-világ elé tárni.
Timinek nem volt kedve, ideje rendszeresen posztolni.
Timinek nem voltak kreatív ötletei, hogy hogyan dobhatná fel a blogját.
Vagy vehetjük úgy is, hogy Timi blog beolvadt a nyúznyúzba, mert azóta teljes energiával a newsnews.blog.hu- t gazdagítja kommentjeivel, meglátásaival és ez neki így jó.

Mindenki választhat, hogy neki mi tetszik a fent felsorolt állítások közül.

|E|l|ő|d| 2007.10.19. 22:34:53

"nem rezeg a haraszt, ha nem fújja a szél" ugyeugye...

- kéremszépen, tessék tenni ellene: mondják az ember szemébe, és ne egy newsnews kommentből kelljen értesülni erről...

- máskülönben őszintén sajnálom, hogyha komolyan van véve ez az egész dolog... ha én olyat hallanék, hogy \"xy csapat átveszi a hatalmat\" -hát, jót mosolyognék és lépnek egyet tovább... most komolyan... önérzet, büszkeség, izé... csinálják...

másrészt igazad van Kati, miszerint alárendelni nem szabad... ebbe biza' sokan beleestünk már... hát, akkor gyakoroljunk önszabályozást és az egészséges "csapatszeretet" mellett hagyjuk a többi csapatot békében..

(Azért a cserótermünket használat után [más csapatok használatáról beszélek] néha rendben is lehetne hagyni!!)

Timiblog szépen a newsnews blogbir. része lett és az egyik nyúzert látja el minden földi jóval, jótanácsokkal, energiával és vitaminnal :) és ez a nyúzer számára jó :))
Címkék: hír informatika cserkész
süti beállítások módosítása