CCCP - news!news! - a hírek körbeérnek!
Ha tudsz egy nyúzt, ne légy rest, küld el részünkre is: newsnewsblog@gmail.com


A news!news! blogcsalád további tagjai: inside.blog.hu
muvesz.blog.hu

Utolsó kommentek

ETARGET

HírTV

Nincs megjeleníthető elem

CCCP

2007.05.14. 22:56 | tommm | 1 komment

    Szombat éjjel rendezték meg az Eurovíziós Dalfesztivál dőntőjét, amin Magdi ugye remekül szerepelt, ezúton köszönjük a Vajdaságiaknak akik hazájukat kiröhögve hozták be saját első helyükre Őt! Érdekes volt megfigyelni azt is hogy a nagy Szláv egység, dacára minden háborúnak, ki/elszakadásnak, azért érvényesült szépen, mégha csak az alapvetően rossz szabályok miatt is. Nade az orosz csajok mindent vittek szerintem is! Ők nem a leszbi duó, mint elődjük, ők a Serebro, akik odavernek minden srácnak!  Most végeztek csak gimit, s megéneklik számukban hogy nem állnak szóba akárkivel, nekik a pénz kell, meg jó nagy hmmm "férfiasság":))) Kár hogy a szerb asszonykórus nyert:)

A bejegyzés trackback címe:

https://newsnews.blog.hu/api/trackback/id/tr875923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pilaf · http://tompa.blog.hu/ 2007.05.14. 23:06:31

Sziasztok!Tök jó a blog,tök jó h a subbát meg homárt nem kell külön elolvasnom!
Nektek is ilyen 2000 visitor/day körül átlagolt a hét?Mi sajnos rossz hetet fogtunk ki,de semmi baj,majd legközelebb..:(
t.....a.blog.hu
Címkék: nagyvilág videó hír
süti beállítások módosítása