Nyár van, nyár ... - news!news! - a hírek körbeérnek!
Ha tudsz egy nyúzt, ne légy rest, küld el részünkre is: newsnewsblog@gmail.com


A news!news! blogcsalád további tagjai: inside.blog.hu
muvesz.blog.hu

Utolsó kommentek

ETARGET

HírTV

Nincs megjeleníthető elem

Nyár van, nyár ...

2007.07.05. 18:33 | EXplorer | 4 komment

... röpke lepke száll virágra, zümmög száz bogár! :)
Örömmel értesítjük a Kedves Olvasókat, hogy a bringások megérkeztek a balatoni teperésből!
#1 Kecskemét - Balaton - Kecskemét, majd' 400km, 11 résztvevő, rengeteg spoén, sok-sok zacskó finom, iható, elmegy kategóriájú ice teás boleró és rengeteg élmény, döglés, aktív pihenés, töltődés ...  íme, a napi krónika, ahogy ígértük!  ...van krónika, de mégse lesz nyilvános. Ha mégis érdekel, kommentezz és megbeszéljük :)
#2 Nem kell senkinek sem ingyen SMS? ...
#3 Legnagyobb sajnálatunkra igen-igen kárászéletűek a blogok. Korábban hírt adtunk Laura (nem, nem lesz ajándék!!), Barbóc blogjáról is, mára azonban már semmi sem található belőlük :(
#4 Vegyetek ilyen csengőt, ez lesz amúgy is a nyár slágere:
#5 Most megint nem lesz majd sokáig update, de aztán bepróbálkozunk egy angliai dzsemes és egy Szigetes blogolással is... Meglátjuk mi lesz :) Ha van infó, news, ne kíméljetek, kommentezzetek!

A bejegyzés trackback címe:

https://newsnews.blog.hu/api/trackback/id/tr79112376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Májki 2007.07.16. 17:37:05

Hali!
mi van veletek?? ezt a blogot is hagyjátok elveszni az élet háborgó tengerén? a kölkök jönnek mennek a táborokban és már nem is ír senki semmit? mi van veletek? most jöttetek haza csapattáborból!!! dobálóznotok kellene az élménybeszámolókkal!

Cethegus szenátor 2007.07.16. 18:04:43

Hát ha már élménybeszámoló, akkor szerintem még sok mindeki nagyon fáradt ahhoz, hogy ilyeneket írjon, legalábbis én még mindig nem pihentem ki 100%-ig a tábort.
Tény, hogy szerintem minden szempontból jó lett a tábor, és az értékelőn is valószínúleg többségben lesznek a +ok.
és
kcs, 3 altábor, jól sikerült keHosszú szöveg helyett: Gerecse, 2007, 132 résztvevő, "burning Rom", negyveniksz újonc, sok kullancs, jól sikerült keretmese, rengeteg szervezőmunka, több száz kiló kaja alapanyag, több hektó víz a héregi temetőből, Csuja apuka és persze Kalán fater, remek, ISMÉTLEM nemcsak a költségvetéshez képest remek és SOK kaja (bár lehet h a kószák jó helyen táboroztak:-), és hát rengeteg olyan élmény, amik csak képekben mondhatók el, úgyhogy remélem nemsokára hozzáférhetők lesznek a képek, amiből hátugye nem egy készült.

Kósza tábor in Sclagwörtern: 30 résztvevő, több 10 kilós hátizsákok, háton vitt bográcsok és rengeteg közkaja, 45km gyaloglás 3 nap alatt, miközben es az eső (na jó csak uccsó nap volt, de akkor kankósan megáztunk), alvás nem mindig legálisan (pl. 1x magánterületen, de Dezsi, mint Tibi bácsi, elintézte :-), sok kis kullancska, virslis-rizses-majonézes csoda Fehérfarkas módra, Kósza-próba és nyakkendő, nameg BBB. Meg persze előtábor, építkezés, diadalív felhúzása (éjjel 3ig somtuk) und natürlich olyan örökzöld slágerek, mint a "Haragszom a töködre" vagy az "Elvitték az oroszok a tankot"....

PORTISHEADMASTER 2007.07.17. 10:15:52

AVE!

mostmár én is aktív gépközelből szemlélem kedves blogunkat...

Először is: a bicajtúra hyper-über király volt -- köszönjük Timi+Előd!!! - no és persze az összes résztvevőnek..!

Másodszor: a tábor király volt. Azért nem hyper-über, de király!!
Sok volt a kaja és a punnyadás (már ahol...), de kevés volt az egész tábort érintő közös program szerintem.

Ami nagyon jó, hogy a csapat kezd modernizálódni; ha lassan is, de kezdünk olyan témákkal is foglalkozni, mint a "(szerelmes)párok a táborban"- ez azt jelenti, hogy talán a cserkészet túllép a történelméből fakadó röghöztkötöttségén és igazi alternatívát ad a jelenkori fiatalok/felnőttek életében. Ez csak egy dolog, de nagyon fontos! Egyébként rengeteg ilyesféle téma nyitott még, úgyhogy lehet gondolkodni!

A Verőerdő c. epizód sokakat megosztott, de legközelebb jobban csináljuk!!! ;)))

egyelőre ennyi jutott eszembe..

Üdv:

PHM

Előd 2007.07.17. 11:33:46

AVE! Éljen Róma! Éljen Scipio Nascia! :))

PHM: a tábor 75%-a nagy, közös programokról szólt, kár, hogy nem mindegyiken találkoztam minden Palatinus-dombival :)

Hamarosan lesznek képek is a táborról, csak várjátok ki a végét! :) addig is írjatok a csapathonlap vendégkönyvébe is: www.cserkesz.hu/118

A bicajtúra sikere a mi (szervezők) fantáziáját is megmozgatta, lehet, hogy lesz folytatás ;)

Találkozzunk a tábortértékelőn! Addig is: SAJT!

Szívesen várjuk más csapatbeliek élménybeszámolóit is!
Címkék: blog kép videó kávéhoz ismerősarcok
süti beállítások módosítása