Jogosítványt, forgalmit, kerékbilincset! - news!news! - a hírek körbeérnek!
Ha tudsz egy nyúzt, ne légy rest, küld el részünkre is: newsnewsblog@gmail.com


A news!news! blogcsalád további tagjai: inside.blog.hu
muvesz.blog.hu

Utolsó kommentek

ETARGET

HírTV

Nincs megjeleníthető elem

Jogosítványt, forgalmit, kerékbilincset!

2007.09.06. 09:35 | EXplorer | Szólj hozzá!

Peti pénteken 7:20-kor rutinvizsgázik, B. Gyula pedig forgalmivizsgázik (UPDATE: a vizsga sikerült, csak óvatosan a zebrákon...:)), több Nyúzer (igen-igen, ezentúl ez a szakkifejezése a news!news! blogot olvasó Kedves Olvasónak :)) pedig már saját jogsival büszkélkedik, s így terelgeti a zebrán áthaladó gyalogosokat :) Az se lehet ritka, hogy rossz helyen parkolnak, így a news!news! egyedülálló társadalmi szerepvállalása révén az alábbiakra hívja fel a figyelmet:
Kecskemét Megyei Jogú Város Közgyűlése 2007. április 19-i ülésén rendeletet alkotott "A járművek közterületről történő elszállításáról és a kerékbilincs alkalmazásáról" címmel.
A rendelet megalkotása azért vált indokolttá, mert Kecskeméten is lényegesen megnövekedett a közlekedési szabályok rendszeres, tömeges megszegése.
Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt lakosságot, hogy a Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzatának 24/2007 (IV. 23.) számú rendelete alapján a szabálysértő módon történő parkolás 2007. szeptember 01-től kerékbilincs felszerelését, illetve jármű elszállítását fogja eredményezni!

Kérjük a közlekedési szabályok betartását! A news!news! erre kér minden kedves olvasót! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://newsnews.blog.hu/api/trackback/id/tr55158609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: hír kecskemét ismerősarcok társadalmi szerepvállalás
süti beállítások módosítása