New(s) dizájn - news!news! - a hírek körbeérnek!
Ha tudsz egy nyúzt, ne légy rest, küld el részünkre is: newsnewsblog@gmail.com


A news!news! blogcsalád további tagjai: inside.blog.hu
muvesz.blog.hu

Utolsó kommentek

ETARGET

HírTV

Nincs megjeleníthető elem

New(s) dizájn

2007.09.25. 22:00 | EXplorer | 1 komment

Eget verő látogatottság, soha nem látott post és komment mennyiség ..., kezdődhetne így ezen post is, ha úgy gondolnánk, hogy a növekvő látogatottság láttán karosszékeinkbe hátradőlve és finom, gyümölcsillatú krémet hátunkba masszírozva pihentethetnénk klaviatúráinkat és nyúzra éhes füleinket - de nem! A news!news! az érdeklődés fenntartása, sőt fokozása érdekében formailag megújult! Reméljük elnyeri tetszésetek az új arculat és formavilág! A szélességünket is megnöveltük, hogy minél több információnak jusson hely, az oldalsó sáv is bővült pár új funkcióval. Jelmondatunk: "A hírek körbeérnek!" - állítólag egy honlapról kiindulva max. 5-6 jólirányzott kattintással vissza lehet jutni az eredeti lapra. Ugyanez igaz a hírek, nyúzok világára is, a news!news! azon lesz, hogy ezt a számot minél kisebbre csökkentsük!
Várjuk kommentjeiteket továbbra is! Továbbá ifjú postmesterek jelentkezését is várjuk, akik szívesen postolnának 1-2 jó hírt a kedvenc blogotokra! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://newsnews.blog.hu/api/trackback/id/tr11176156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kicsi 2007.09.26. 17:01:37

Nagyon jó lett, jól néz ki ez a piros, meg élinkítő!!!:D:D:Dnem alszok be olvasás közbeXD
Címkék: gépház
süti beállítások módosítása