Mennyi 77.1*850? - news!news! - a hírek körbeérnek!
Ha tudsz egy nyúzt, ne légy rest, küld el részünkre is: newsnewsblog@gmail.com


A news!news! blogcsalád további tagjai: inside.blog.hu
muvesz.blog.hu

Utolsó kommentek

ETARGET

HírTV

Nincs megjeleníthető elem

Mennyi 77.1*850?

2007.09.27. 23:16 | EXplorer | Szólj hozzá!

Ha tényleg a címben szereplő végeredményt szeretnéd megtudni, semmiképp se a Microsoft Excel 2007-et kérdezd meg, mert meglepetésedre azt az eredményt fogod kapni, hogy százezer. Matematikai tudásunk arra még enged következtetni, hogy ez az eredmény biztosan nem helytálló. Nem csak ezzel a két számmal nem tud megküzdeni a már említett program, más esetekben is hibás végereményt kaphatunk. Ha érdekel bővebben, itt a hír eredetije. Sajnos az Excel ezen változatával nem rendelkezünk, úgyhogy ha valaki ki tudná próbálni és bekommentezni tapasztalatait, megköszönnénk! Cserébe hajtás után egy régi (97-es) Exceles és Wordös trükköt adunk át!

Szimulátor az Excelben: A következő leírás Microsoft Office97-nél igaz. Indítsuk el az Excel-t majd nyomjuk meg az F5-öt. Írjuk be a párbeszéd ablakba: x97:l97. Üssük le egyszer a TAB billengyűt majd a Ctrl és a Shift együttes nyomvatartása mellett kattintsunk a diagram varázslóra.
Flipper a Wordben: Microsoft Office97 esetén működik csak! Indítsuk el a Word-öt. Írjuk be a Blue szót. Jelöljük ki és formázzuk meg a szöveget kék színre és félkövér betűtípusra. Nyomjuk meg az End és a Space billentyűket. Majd a Súgó menüben a Microsoft Word névjegy menüpontnál a megjelenő névjegy ablakban kattintsunk a bal felső sarokban lévő Word ikonra miközben lenyomva tartjuk a Ctrl és a Shift billentyűket.

A bejegyzés trackback címe:

https://newsnews.blog.hu/api/trackback/id/tr91179174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: hír informatika érdekesség szemezgető
süti beállítások módosítása