Mindenki (b)logol - news!news! - a hírek körbeérnek!
Ha tudsz egy nyúzt, ne légy rest, küld el részünkre is: newsnewsblog@gmail.com


A news!news! blogcsalád további tagjai: inside.blog.hu
muvesz.blog.hu

Utolsó kommentek

ETARGET

HírTV

Nincs megjeleníthető elem

Mindenki (b)logol

2007.05.09. 22:05 | EXplorer | 2 komment

Bizonyára mindenkinek melegség fut végig a gerincén, ha azt hallja "blog". A Wikipédia is igen részletesen számol be nekünk:
"A weblog, web log, webnapló, vagy egyszerűen blog egy webes alkalmazás, amely időponttal ellátott bejegyzéseket tárol egy nyilvános weboldalon (illetve magát ezt a weboldalt is szokás weblognak nevezni). A bejegyzések leggyakrabban – de nem szükségszerűen – fordított időrendi sorrendben vannak. Egy ilyen weblap jellemzően bármely WWW felhasználó számára elérhető, olvasható, sőt bizonyos mértékben néha szerkeszthető is (pl. hozzászólások). A weblogot író célja általában az önkifejezés, gondolatai közreadása és az általa képviselt vélemények terjesztése. Témája sokrétű lehet."
Miután már mindenkinek a háta közepén tócsában áll a verejték, térjünk az igazi témára, minket ugyanis jobban izgatnak a kézzel fogható dolgok:
  • Az ősblog, a katt.blog.hu, azaz Kinga és Tamás közös hetedhét webnaplója. Néha Tamás webnaplójaként is fel-feltűnik, de most teljes a sor, Kinga is blogol! Hajrá!
  • Aztán az interneten követhettük nyomon a barbara.blogol.hu -n és a burzso.blogol.hu -n egy igazi szerelem kialakulását. Aranyosak, ezért mondhatni kötelező olvasmány!
  • Idővel "a mi Timink" és blogolni kezdett, a scoutin.blog.hu címen. Tényleg, egyszer majd megkérdezem, honnan is jött ez a scoutin elnevezés :)
ígérjük, jelentkezünk még, ha újabb blogokra lelünk! Ha ismertek még webnaplókat, ne habozzatok, kommentezzétek be nekünk

A bejegyzés trackback címe:

https://newsnews.blog.hu/api/trackback/id/tr9373447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gábor 2007.05.10. 20:11:50

pletyi..pletyi... ???:D
Címkék: blog szerelem szemezgető ismerősarcok
süti beállítások módosítása