Elégedett vagy külsőddel? (Reméljük, igen!) - news!news! - a hírek körbeérnek!
Ha tudsz egy nyúzt, ne légy rest, küld el részünkre is: newsnewsblog@gmail.com


A news!news! blogcsalád további tagjai: inside.blog.hu
muvesz.blog.hu

Utolsó kommentek

ETARGET

HírTV

Nincs megjeleníthető elem

Elégedett vagy külsőddel? (Reméljük, igen!)

2007.11.21. 00:03 | EXplorer | Szólj hozzá!

Tízből négyen világszerte és hazánkban is elégedettek külsejükkel és akkor sem változtatnának semmit, ha erre ingyenesen módjuk nyílna – derül ki a GfK Roper Jelentés adataiból. Az orrukra az olaszok a legkényesebbek, a korral járó ráncokra és májfoltokra a csehek, a pattanásokra és bőrkiütésekre pedig a svédek. A legtöbb országban a legproblémásabb testtájakat a has és a csípő, valamint a lábak jelentik. A szép mosoly érdekében a lengyelek és oroszok azok, akik ha tehetnék fogaikon változtatnának. Magyarországon a megkérdezettek 41 százaléka jelezte azt, hogy semmit nem változtatna magán.

Hazánkban– amikor egészségügyi és szépségápolási termékekről van szó – 51 százalék a „saját feje után megy”, 46 százalék a barátok és a család véleményére hallgat. A válaszadók 24 százaléka saját bevallása szerint a televízióból tájékozódik, 14 százalék pedig bőrgyógyász, vagy egyéb orvos tanácsát kéri. Ilyen termékeket minden második megkérdezett általában drogériában, vagy patikában, több mint harmaduk pedig (36 százalék) valamely üzletében vásárol.

A bejegyzés trackback címe:

https://newsnews.blog.hu/api/trackback/id/tr100236402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: életmód érdekesség
süti beállítások módosítása