Most Barbóccal foglalkozunk! - news!news! - a hírek körbeérnek!
Ha tudsz egy nyúzt, ne légy rest, küld el részünkre is: newsnewsblog@gmail.com


A news!news! blogcsalád további tagjai: inside.blog.hu
muvesz.blog.hu

Utolsó kommentek

ETARGET

HírTV

Nincs megjeleníthető elem

Most Barbóccal foglalkozunk!

2007.05.13. 12:49 | EXplorer | Szólj hozzá!

(Bocs Gábor!) Kedves Olvasók! Tudtátok, hogy Barbóc egyik kedvenc női neve az Imola? Szeretnétek elsőkézből értesülni, hogy Barbóc milyen hálózsákban fog aludni? Milyen hálózsákba teszi el majd magát esténként? íme:


Azért én még kíváncsi lennék a színére! (Ha jól emlékszem én vmi lilás árnyalatúra szavaztam a blogján!)
Barbara szeretne jól kinézni, ezért mindent meg is tesz, ezek közül az egyik: gyönyörű barna bőr, méghozzá csiga formájában:


S hogyan érte el mindezt? Szerintünk biztosan kíváncsi erre jópár leány, aki eme szuperblogot olvassa. Most lerántjuk a leplet a titokról:

Siessetek, mert eme post után a fenti termék iránti kereslet exponenciálisan növekedni fog, a gazdaság kutatók nagy meglepetésére. Nem is sejtik majd, hogy eme bejegyzés hatására történt mindez! :)
S még egy válasz a végére: Barbóc azt kérdi blogjában, hogy vajh' miért van annyi látogatója (50/nap)? A választ MI megadjuk! Nagyrészük biztosan innen, a news!news!ról érkezik! Ugye?!? :))
Kedves Olvasó! Ha szeretnéd, hogy RÓLAD is szóljon egy bejegyzés, ne habozz, s küld el életed fontos pillanataid emailben nekünk (ahogy Barbóc is tette), s ígérjük, megírjuk, s megjentetjük a cikket! Világbéke!

A bejegyzés trackback címe:

https://newsnews.blog.hu/api/trackback/id/tr8675125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: blog kép szemezgető ismerősarcok
süti beállítások módosítása