Reggeli kávéhoz - news!news! - a hírek körbeérnek!
Ha tudsz egy nyúzt, ne légy rest, küld el részünkre is: newsnewsblog@gmail.com


A news!news! blogcsalád további tagjai: inside.blog.hu
muvesz.blog.hu

Utolsó kommentek

ETARGET

HírTV

Nincs megjeleníthető elem

Reggeli kávéhoz

2007.05.28. 23:24 | EXplorer | 1 komment

Egy kis válogatás a reggeli kávéhoz...

Click for Hungary:

"A magyarok klikkjeitől ments meg, Uram, minket!" (Ősi japán mondás)
Korábban már számot adtunk itt, a newsnews-on, hogy pár hete elkezdődött a klikkelős háború: amelyik országból többen kattintanak a clickclickclick.com weboldalon, az lesz a győztes. Az előző fordulót megnyerték a japánok, most viszont minden eddiginél félelmetesebb ellenféllel kerültek szembe: elszánt magyar júzerek kezdtek félelmet nem ismerő kattintásba. A végső harc még nem dőlt el, aki kattint, egy lépéssel közelebb löki Magyarországot a végső boldogsághoz. (hír az Index nyomán) A jelenlegi állás:


Klikkelj te is a boldogságért! :) A teljes newsnews stáb rámozdult a témára, én már a harmadik ujjamat áldozom be a teljes átadás reményében :)

Hatásszünet

Majd' 80 ember gondolta úgy, hogy a felhőtlen kikapcsolódásra építő és azt is nyújtó Hatásszünetet választja! Sőt, május 30-ig még lehet jelentkezni! Biztosak vagyunk abban, hogy ehhez a sikerhez a newsnews-on publikált Hatásszünet TV is hozzájárult :)

Csíksomlyó

Gábor, Dezsi, Barbóc, Regina, Atya megjárta Erdélyt, s résztvettek a Csíksomlyói búcsún. Biztos szép volt! A kint töltött idő alatt végig sátorban aludtak, s nem egy medve támadásnak voltak kitéve :)

Vigyázzatok magatokra!

A newsnews társadalmi szerepvállalása révén hívja fel a figyelmetek arra, hogy ne fürödjetek felhevült testtel, ne menjetek bányató közelébe, valamint kerüljétek a forró napsütést és a jégesőt is! Óvakodjatok a napszúrástól, a kullancs csípéstől! Ne álljatok szóba idegenekkel és ne is üljetek be idegen autójába, biciklijére, stb. Ja, és gyertek Hatásszünetre! Mert jó.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://newsnews.blog.hu/api/trackback/id/tr7888517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kinga 2007.05.30. 22:13:10

Jah hát sajnos nem mi nyertünk, 2 millió klikkel megelőztek a japcsik... Pedig szorgalmasan klikkeltünk ,de nekem pl mindig befagyott a szerver... Na mindgey, majd a következő fordulóban. Hajrá Magyarország!!!!
Címkék: kávéhoz ismerősarcok társadalmi szerepvállalás
süti beállítások módosítása