Szakíts, ha bírsz! - news!news! - a hírek körbeérnek!
Ha tudsz egy nyúzt, ne légy rest, küld el részünkre is: newsnewsblog@gmail.com


A news!news! blogcsalád további tagjai: inside.blog.hu
muvesz.blog.hu

Utolsó kommentek

ETARGET

HírTV

Nincs megjeleníthető elem

Szakíts, ha bírsz!

2007.10.07. 17:10 | EXplorer | Szólj hozzá!

A news!news! ezennel a augusztus-szeptember hónapokat a párkapcsolatok hónapjának kiáltja ki. Abból indultunk ki, hogy szinte minden "ismerősarc" háza táján történt valami ilyen téren.
Bizonyára észrevettétek, hogy szakításokról itt, a blogon nem számolunk be, legfeljebb csak utalunk rá és ezt úgy érezzük, rendjén is van így.
Az új pároknak viszont teljes szívvel örülünk, amint lehetőségünk nyílik rá (mindig törekedve, hogy az illetékeseknek is jó legyen:)), szívesen beszámolunk az eseményekről.
Most, a news!news! történetének első szakításról szóló híradása következik. Nem, nem önszántunkból adtuk fel elveinket, az egyik érintett kérte meg szerkesztőségünket, hogy közöljük a hírt, s egyben megszabadítsuk őt a "és hogy van a párod?" tipusú kérdésektől...
Nem másról van szó, minthogy Sz. Eszter és T. Tamás már nem egy pár, kapcsolatuk végére pont került. Sajnáljuk, ugyanakkor sok sikert mindkettőjüknek!

A bejegyzés trackback címe:

https://newsnews.blog.hu/api/trackback/id/tr88189189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: szerelem tényfeltárás ismerősarcok
süti beállítások módosítása