Bevállalósabb, mint valaha! - n!n! vérfrissítés - news!news! - a hírek körbeérnek!
Ha tudsz egy nyúzt, ne légy rest, küld el részünkre is: newsnewsblog@gmail.com


A news!news! blogcsalád további tagjai: inside.blog.hu
muvesz.blog.hu

Utolsó kommentek

ETARGET

HírTV

Nincs megjeleníthető elem

Bevállalósabb, mint valaha! - n!n! vérfrissítés

2007.11.10. 00:05 | EXplorer | 1 komment

A Gépház jelentkezik! Már több, mint fél éves a news!news!! A korábbi formai változás után a newsnews tartalmi változásokon is átmegy. Igaz, nem olyan átfogóan, de reméljük észrevehetően.
- A postok tartalmukat tekintve rámenősebbek, érzékenyebb témákat is bevállalósabbak lesznek (ennek szele az utóbbi postokon talán már látszik is). Természetesen a régi jól bevált posttémák is maradnak.
- Létrehoztuk a newsnewsblog@gmail.com bejelentőcímet. Ha bármiről értesültél, newsnewsra valóra gondolod, küld el nekünk is!
- Reklámkampányba kezdünk, nyitunk országos témákra is. Kérünk, hogy segítsd a reklámozást! Hívd ismerőseidet a blogra; írd ki iwiw, myvip, ...stb adatlapodra blogodnak a newsnews.blog.hu-t! Más: ha a bal oldali etarget reklámok közül bármelyik felkeltette érdeklődésedet, nyugodtan katt és tekintsd meg az ajánlatot!
- Egy kis vérfrissítés is aktuálissá vált - Gwendolin, LifeTimeDance, Tommm és EXplorer után két új bloggert is köszönthetünk a csapatban (és továbbiak is várhatóak):
KenA kép jobb oldalán látható Ken, egyik új bloggerünk. Nem lesz nehéz kitalálnotok, hogy ki bújik meg a nick mögött... Ebben segít egyrészt Ken öltözéke, aki úgy néz ki, mint egy "végzett"  építész és mellette pedig látható a Kedvese, akinek inkább nem is írom le a nevét, mert úgy már túl könnyű lenne kitalálnotok... Szóval így már eléggé világos mindenkinek, kit is kell a három betű mögé képzelni! ;)
inside man is a csapat tagja mostantól, nagyrészben ő vállalta azt, hogy a "nehezebb*" témákat is emészthetővé teszi, azaz feldolgozza a blogra. Kiterjedt infó hálózattal rendelkezik, fő célterületei Budapest, részben Kecskemét (nem kméti blogger egyébként), és az ország további pontjai. Ő több infót magáról nem engedett közölni! *szaftosabb, random kínzó kérdéseket tartalmazó, néhol provokatív...

A bejegyzés trackback címe:

https://newsnews.blog.hu/api/trackback/id/tr23224057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Don Gallina alias Tyúkapó 2007.11.10. 00:58:04

Na..nem elég hogy még Gwendolint sem találtuk ki..még kapunk kettőt..legalább abból már egyett tudok ki lesz..
Címkék: gépház
süti beállítások módosítása