first post! :) A sör női hormonokat tartalmaz! - news!news! - a hírek körbeérnek!
Ha tudsz egy nyúzt, ne légy rest, küld el részünkre is: newsnewsblog@gmail.com


A news!news! blogcsalád további tagjai: inside.blog.hu
muvesz.blog.hu

Utolsó kommentek

ETARGET

HírTV

Nincs megjeleníthető elem

first post! :) A sör női hormonokat tartalmaz!

2007.11.10. 00:57 | ken | 12 komment

Hello n!n!
Üdvözlök mindenkit! EXplorer már bemutatott Nektek... szóval nem írok semmi bemutatkozó szöveget. hanem mindjárt "in medias res" bele is csapok a munkába :)
De first of all, egy megjegyzést kell tennem! A legfincsibb mackó a Győriédeskismackó! Szóval a többiek le vannak ejtve, mert én Győriédeskismackó fun vagyok...szóval ez az igazság... "Én már elterveztem mindent, Egy életre elég a dolgunk" :) ezt kb. senki nem fogja érteni, kivéve Őt :) de ez így rendjén is van... kleine süße Bärchen aus Győr ;)

És akkor egy breaking post...
Miszerint a sörben NŐI hormonok vannak! Ennek kivizsgálása végett, egy pár tagú baráti csapat kísérletnek vetette alá magát és 10 korsó elfogyasztása után a következő dolgokra lettek figyelmesek, amik a fenti tételmondatot :) jelentősen megerősítették!
- a résztvevők súlya emelkedett
- rengeteg hülyeségről dumáltak
- nehezen, de főleg rosszul vezették a gépkocsijukat
- nem gondolkoztak logikusan
- egyikük sem volt hajlandó elismerni, hogy téved, amikor teljesen egyértelmű volt a tévedésük
- minden 5 percben pisilni mentek, mindezt minden alkalommal együtt végezték
- egyfolytában egymás ruhájáról tettek megjegyzéseket és elhatározták,h másnap közösen el kell menniük vásárolni

Mindezek a kísérleti diagnózisok! És a magas fokú tudományos vizsgálat mind-mind azt bizonyítják, hogy női hormonokat már akár pár száz forintért is kapunk akármelyik sarki közértben!
De mindez bölcseletek után felmerül az a velős kérdés, hogy akkor melyik élelmiszer típusú fogyasztói cikkünk tartalmaz "elszórtan" férfi hormonokat?

A bejegyzés trackback címe:

https://newsnews.blog.hu/api/trackback/id/tr99224078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Don Gallina alias Tyúkapó 2007.11.10. 01:11:02

Nem csalódtam Benned és első postodban sem...de mi van ha a nők isznak meg ennyi sört? mert jelöljük most a férfiakat (+)-al nőket (- )-al és a sört is (-)-al.
(+)(-)= (-)
(-)(-)= (+)
az ábra alapján...azt szűrtem le..a fiúknak női hormon túltengése lesz a sőrtől..a lányoknak meg férfi...

Don Lupo Bianco 2007.11.10. 01:20:05

ezekszerint tehát a sör tartalmazna férfi és női hormonokat is? érdekes, de akkor ha a sör tele van (+)-szal és (-)-szal, akkor vajon miért (-), vagyis miért negatív a sör?

Nos, ha Tyúkapó gondolat menetét folytatom, akkor van a sörben n darab (+) és n+k darab (-)... az n darab (+)-t ugye az n darab (-) semlegesíti, és marad benne k darab (-), vagyis kilyukadtunk oda, hogy az első állítás a jogos, miszerint a sörben női hormon van! És ezzel bebizonyítottuk azt is, hogy Tyúkapó, aki gyűlölt ellenségem, TÉVED!

ipi 2007.11.10. 19:54:56

ez így nekem még nem elég.. tessék leellenőrizni teljes indukcióval...

Don Gallina alias Tyúkapó 2007.11.10. 23:56:18

a hjetekbee..szahok a fahmla

Gwendolin 2007.11.11. 00:11:06

Ha női hormonok lennének benne, akkor a tesztalanyoknak lett volna annyi eszük, hogy ilyen nagy mennyiségű sör elfogyasztása után nem ülnek be részegen a kocsijukba, hogy "nehezen, de rosszul vezessék" azt... :P

Don Gallina alias Tyúkapó 2007.11.11. 11:47:54

de ha női hormonokat tartalmaz és olyan sokat megisznak a kakaskák belőle elég csirkásrk lesznek..pont emiatt nincs annyi eszük hogy ne szálljanak be a kocsiba..

mrs Nicky Santoro 2007.11.11. 14:12:13

Tehát ezért van ennyi b*zi..........
Tehát ezért hívja magát egy férfi tyúknak kakas helyett...........
Köszönöm a tényfeltárást, ez sok mindent megvilágított

Gwendolin 2007.11.11. 16:22:43

Szerintem elég egyértelmű volt a cáfolatom...

Don Lupo Bianco 2007.11.11. 22:42:42

hihetetlen, hogy ez a Nicky mindenből képes kihozni, hogy Tyúkapót ki kell irtanunk! És ezek a finom utalgatások, ugye, hogy zibu, meg ilyesmik... hát igen... akkor vesszenek a zibuk!
Írsátok a magukat tyúknaknak nevező kakasokat!

Gwendolinnak pedig annyit, hogy sajnos nincs igaza, mert a kísérlet eredménye az a tény volt, hogy a tesztalanyok a kellő mennyiségű sör elfogyasztása után nehezen, ill. rosszul vezették a gépkocsijukat. És mivel már bebizonyítottuk itt matematikusan is, hogy a sör tartalmaz női hormonokat, sőt, még maga Gwendolin is elfogadta ezt az állítást! és mivel a kísérlet eredménye pedig az előbb leírt esemény volt... ezért be kell látnunk, hogy a NŐK SAJNOS NEM OKOSAK!, mivelhogy a női hormon túltengésben szenvedő férfiak mind rosszul mérték fel a körülményeket, és képesek voltak ittasan volán mögé ülni... tehát ez bebizonyítja, hogy egy józan állapotban lévő hölgy, akiben szintén nagy mennyiségű női hormont találunk, az hajlandó lenne ittasan is volán mögé ülni... így tehát a NŐK SAJNOS NEM OKOSAK! :) és SZ*RUL IS VEZETNEK! ;)

mrs N Santoro 2007.11.12. 00:07:47

www.youtube.com/watch?v=uedLrYagWLY

EVELIN!!!!!!!!!!

Ha Evelin helyett tyúkot kiabálna....... hm................ És Kakasanyó azaz tyúkapó fejét képzelem evelin helyére......... hmmmmmmmmmm......... karácsony van :)

Gwendolin 2007.11.12. 01:13:52

Nem, Gwendolin nem fogadta el az állítást, miszerint női hormonokat tartalmaz. Sőt: éppen azzal a ténnyel cáfolta, hogy a nők részegen nem ülnek volán mögé, ezért, aki ilyen állapotban volán mögé ül az nem nő... De még csak többlet női hormonnal sem rendelkezik! Vagyis hiába ivott sört, nem csinált SEMMI olyat amit nők csinálnak. A férfi tesztalanyok csupán rosszul vezettek, mint mindig. Ha gáláns akarok lenni megengedem azt a feltételezést miszerint esetleg a sör egyéb hatása miatt történt mindez.

Don Lupo Bianco 2007.11.12. 07:39:39

hogy a nők rosszul vezetnek az olyan alapigazság, minthogy a Föld forog :)

igen a sörnek vannak olyan "egyéb" hatásai, ami miatt rosszul fognak vezetni az emberek, de ezt egy tudományo skísérlettel be is bizonyították, sőt! meg is találták az azért felelős alkotóelemeket... és ezek nem mások, mint NŐI HORMONOK! ;)
Címkék: érdekesség tényfeltárás szemezgető
süti beállítások módosítása