Re: Tabló, csak most mégjobb... - news!news! - a hírek körbeérnek!
Ha tudsz egy nyúzt, ne légy rest, küld el részünkre is: newsnewsblog@gmail.com


A news!news! blogcsalád további tagjai: inside.blog.hu
muvesz.blog.hu

Utolsó kommentek

ETARGET

HírTV

Nincs megjeleníthető elem

Re: Tabló, csak most mégjobb...

2007.05.11. 12:12 | EXplorer | 1 komment

Kedves Leendő érettségizők! Nektek ugye news!news! kinézetű tablótok lesz?!?!
Kedves Most Érettségizők! Egy kínzó, fel-fel bukkanó kérdés motoszkál bennem: "Ti vajh' miért nem MSN style, vagy IWIW kinézetű tablót készítettetek?" Mint pl. ők:


Van ennél jobb is, de majd rá is kérdezek Máténál (igen-igen, Timi barátjánál), hogy ismeri-e azokat az arcokat a szolnoki Varga Katalin Gimnáziumból, akik ugyancsak IWIW-es tablóra szánták el magukat:

Mindenesetre, ha sikerülne egy ismerős arcot keríteni Máté által, tutira szeretnék egy interjút készíteni, és jól leközölni itt a blogon. Várjátok ki a végét! :)
A myVIP-es tablót már be sem merem mutatni... A végére azért meg kell mondani a tutit,  tehát jól véssétek eszetekbe:


Na jó, ne aggodalmaskodjatok, ez nem mi pólónk... (Csak kölcsönkaptuk... de gondolom a felsőkar alapján rájöttetek, hogy mi vagyunk a képen?!) :)  Köszönet a képekért Subbának!

A bejegyzés trackback címe:

https://newsnews.blog.hu/api/trackback/id/tr5974118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Timi (scoutin) 2007.05.12. 10:25:52

Hát megérdeklődhetitek Mátétól, bár... Nem sokat tartózkodik Szolnokon. Mindenesetre szerintem az 1. ilyen MSNes, IWIWes tabló még szellemes volt, de amikor már több tucat van belőle??
Meg úgyis kimegy a divatból! A mi tablónk bugyilila ugyan, de legalább viszonylag időtálló mintázatát, kinézetét tekintve, nemde?
Címkék: kép nagyvilág ballagás érdekesség
süti beállítások módosítása