Jégbor - news!news! - a hírek körbeérnek!
Ha tudsz egy nyúzt, ne légy rest, küld el részünkre is: newsnewsblog@gmail.com


A news!news! blogcsalád további tagjai: inside.blog.hu
muvesz.blog.hu

Utolsó kommentek

ETARGET

HírTV

Nincs megjeleníthető elem

Jégbor

2007.10.19. 23:47 | EXplorer | Szólj hozzá!

Van az alábbi hír. A fő kérdés az, hogy van-e valakinek ilyen jégbora? (A stáb szívesen megkostólná! :)) Avagy mit/miket isztok ti?
A hazánkba akkreditált nagykövetségek munkatársait is meghívták az Egri Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet által rendezett szüretre Egerbe. Az eseményen részt vett Jennifer L. Orange Roseburgh, a kanadai nagykövetség kereskedelmi főtanácsosa, aki elmondta, Kanadának is van egy italkülönlegessége, a jégbor. A szőlőszemeket a tőkén hagyják megfagyni, és csak utána dolgozzák fel - mesélt Kanada specialitásáról a fő tanácsos. Napjainkban a világ legnagyobb jégbortermelője Kanada, ahol a fagyos időjárás éves érkezése sokkal biztosabban kiszámítható, mint más jégbortermelő országokban. Az ontariói jégbor-termelés évről évre növekszik. Kanadai jégborok már számos versenyen nyertek fő díjat, többek között a bordói Grand Prix-n és a szintén francia VinExpón.

A bejegyzés trackback címe:

https://newsnews.blog.hu/api/trackback/id/tr24201730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: nagyvilág életmód érdekesség
süti beállítások módosítása