Száz éves a melltartó - news!news! - a hírek körbeérnek!
Ha tudsz egy nyúzt, ne légy rest, küld el részünkre is: newsnewsblog@gmail.com


A news!news! blogcsalád további tagjai: inside.blog.hu
muvesz.blog.hu

Utolsó kommentek

ETARGET

HírTV

Nincs megjeleníthető elem

Száz éves a melltartó

2007.06.19. 23:30 | EXplorer | 2 komment

... sok dolog százéves (tényleg, mi száz éves még???), annyi bizonyos, hogy most juttatták el szerkesztőségünkbe a hírt, miszerint százéves a második legszexibb ruhadarab, azaz a melltartó!
"Már száz éve hordanak melltartót a nők, amiből idén a kúpalakú, csipkés retró lesz menő, a szilikonpánt viszont végre megbukott. [...] Amit a férfiak átverésére alkotott ruhadabról tudni érdemes..." (Velvet) Lásd a részletes cikket itt!

A bejegyzés trackback címe:

https://newsnews.blog.hu/api/trackback/id/tr25102164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elod 2007.06.20. 14:00:42

... Tényleg, mi száz éves még?????! Tudtátok, hogy száz éves a Rolls Royce Silver Ghost? és hogy száz éves a Vajdahunyadvár?? valamint száz éves Gyergyószentmiklós?? Száz éves lett a Szent István Bazilika,?? Száz éves a Nagyboldogasszony templom (Kispesten)?? Valamint száz éves az első gyermekvédelmi törvény?? Száz éves a fogas??? Száz éves Zichy-barlang?? Száz éves a Pesti Kabaré; Száz éves az első magyar könyvtári munka, Kudora Károly könyvtártana??? Tudtátok??

Mi száz éves még??

Na és, mi száz éves még??? A Cserkészet!!! :)) oh jeeee! 100 szááááááz

Gábor 2007.06.20. 22:20:13

néhány száz éves dolog...

hu.wikipedia.org/wiki/1907
Címkék: érdekesség
süti beállítások módosítása