Bloggerek, figyelem! - news!news! - a hírek körbeérnek!
Ha tudsz egy nyúzt, ne légy rest, küld el részünkre is: newsnewsblog@gmail.com


A news!news! blogcsalád további tagjai: inside.blog.hu
muvesz.blog.hu

Utolsó kommentek

ETARGET

HírTV

Nincs megjeleníthető elem

Bloggerek, figyelem!

2007.09.03. 19:42 | EXplorer | 2 komment

Kedves Nyúzerek! Körbenéztünk az általunk nyilvántartott blogok között, tapasztalatainkat az alábbiakban adjuk közre:

- KATT.BLOG: az óriási beharangozás és az "ősblog" virtuális cím ellenére sajnos május 30-i bejegyzéssel találkoztunk, legfrisebbként. Ennek ellenére a katt blog bloggerjei információink szerint kiválóan megvannak :) Mi viszont postokat szeretnénk!!!
- apple blog: augusztus 17. nem is volt oly' régen, mi mégis több postot szeretnénk látni! Azért örültünk a táboros bejegyzésnek! :)
- burzsó blog: „Csak mert valaki nem úgy szeret, ahogy te akarod, az még nem jelenti azt, hogy nem szeret téged szíve minden szeretetével.” oké-oké, de június 20. óta nem láttunk postot!!!
- TeÉsÉn blog: végre valami tartalom... valami finomság... Barbóc és Gábor mosási technológiájára azért mi is kíváncsiak lennénk! :)
- andris - cápa - blog: Andris teljes erőbedobással posztol, ennek a newsnews szív örül! Amerika, Kalifornia, nem akadály, cápánk blogját mindenhol olvassák! (Jut eszünkbe: mikor lesz disznóvágás?!) Kommentezzetek egyet nála is! :)
- coctailmen: ez a május 30. valamiért fekete-lyuk lehet a bloggerek életében... a koktélok blogján sem találtunk ennél újabb (sőt régebbi) postot sem... Mi lesz így Feri?! A kérdés költői, a newsnews stáb utánajárt a válasznak: valószínűleg a borutca mellett Kitti áll a háttérben... :) Kiről is van szó? A megoldás Dunaföldváron! Katt! (iwiw acc nem árt...)

Ha tudtok még hírről, blogokról, véleményetek van, kommenteljetek! Jah, az előző játékunkat (amelyben Gabesz barátnőjére kérdeztünk rá) senki sem nyert, magát Gabeszt kérdeztük a megoldásról, aki épp azt sem tudta felidézni, hogy egy héttel ezelőtt mi ki volt a helyzet :) Időközben a BŐK-ösök is hazaérkeztek, aki nem tudná, mindenki pihenten érkezett haza :) Illetve Portisheadmasterünk külföldre távozott... ;) Micuék esküvője pedig vészesen közeleg... Mi kell még?! :))

A bejegyzés trackback címe:

https://newsnews.blog.hu/api/trackback/id/tr30156651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andriscápa · http://www.capanet.blog.hu 2007.09.04. 17:12:59

Na végre! Már azt hittem, hogy a newsnews is a végét járja, mint sok hozzá hasonló blog. Éljen a newsnews! :D

Gábor 2007.09.06. 23:02:10

mosási technikákról sajnos nem nyilatkozhatok... mert olvassák a newsnewst young participant-ek is :S de az adult HUB-ban ma este lesz buzi és leszbi találkozó! ;)))

amúgy a gép mososás jobb mint a kézi! :P lehet,h cserkésztáborban is kéne újítanunk... beszerezni mosógépeket és mosni,mosni és csak mosni, amíg ki nem tisztul a koszos ruha :)) hozzatok jövőre "Calgont" ;)

Micu mikor házasodik? nem szept. 8? basszus, az holnapután van! uhhhh, utánna sztem lesz bőven szennyese, bár sztem ő még kézzel fog mosni továbbra is :P
Címkék: blog szerelem tényfeltárás ismerősarcok
süti beállítások módosítása