Újra vár a balatoni nyár - news!news! - a hírek körbeérnek!
Ha tudsz egy nyúzt, ne légy rest, küld el részünkre is: newsnewsblog@gmail.com


A news!news! blogcsalád további tagjai: inside.blog.hu
muvesz.blog.hu

Utolsó kommentek

ETARGET

HírTV

Nincs megjeleníthető elem

Újra vár a balatoni nyár

2007.09.28. 11:06 | EXplorer | 3 komment

Ha már Andriscápa előújévi verset közöl blogján, mi sem leszünk restek, s egy kis utóvideóval kedveskedünk nektek, ami az egyre rosszabb idő ellenére is feldobja a hangulatot. Igaz, az alábbi videó egy jól irányzott gerillamarketing része (ergo pont azért készítették, hogy különféle oldalakra beszúrva terjedjen tova...), ez nem tántorít minket vissza attól, hogy leközöljük, s küldjük a balatoni bicajtúrásoknak. :) Hajtás után a videó azonnal indul (18).


Ha már gerillamarketing: arra kérünk minden kedves olvasót, ha megteheti, iwiw, vagy myvip, vagy bármilyen oldalán tüntesse fel blogjaként a newsnews webcímét! Köszönjük! Köszönet Gábornak, hogy beküldte a videót.

A bejegyzés trackback címe:

https://newsnews.blog.hu/api/trackback/id/tr8177369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andriscápa · http://www.capanet.blog.hu 2007.09.28. 20:35:33

Fújj mi ez a rohadás! Erkölcsi fertő! MI lesz a következő egy pornófilm?! :D

Gábor 2007.09.29. 10:12:04

hát kérlekszépen ez a mai magyar marketing ipar :))
erkölcsi fertő, vagy nem? ezen érdemes elgondolkozni. Igazából tedd fel magadnak a kérdést, hogy Te hogyan adnád el a Balatont, ha Te lennél mondjuk egy reklám cég ügyvezetője...
ja és ugye a célközönség egyértelműen a fiatalok (12-40 évig)

amúgy a gerillamarketing lényege, hogy úgy ad el Neked egy terméket, hogy a reklámjaival megbotránkoztat, és ezért Te a felháborodásodat ösztönösen el fogod újságolni a környezetedben lévőknek, és mivel a mi társadalmunk kivan éhezve a botrányokra és szeret felháborodni, pletykálkodni, newsnews-t szerkeszteni és olvasni, ezért az ilyen fajta, gerillának nevezett reklám mint a vírus el fog terjedni és pillanatok alatt több száz és több ezer ember fog róla csámcsogni...
a reklám célja pedig, hogy minél többen tudjanak a termékről, és így a gerilla-marketing hatalmas sikereket arat a mai világban :)))

dojle 2007.09.29. 15:56:05

jah, hirtelen gondoltam vmire, de nem fogom mégsem bekommentezni... (hívószó: lamúr t.) -na erre toljon vki reklámot... eheheh

jah, de a newsnewsnak nem célja, hogy gerillablog legyen, bár, volt ugye a wilkinsonos, most a balatonos reklám is... na m1, ennyi még belefér, majd beszélek a szerkesztőkkel ;))
Címkék: videó érdekesség
süti beállítások módosítása